Ο Γιώργος Χριστόπουλος στο OPEN TV

Ο Γιώργος Χριστόπουλος είναι Φοροτεχνικός – μέλος της «mental Group Γ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», επιστημονικός συνεργάτης του κόμβου μας,  εκπρόσωπος τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΠΟΦΕΕ, υπεύθυνος της επιστημονικής ομάδας της ΕΦΕΕΑ, φοροτεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος  και  πρώην καθηγητής ΤΕΙ.

e-mail: g.christopoulos@mental.gr

 

 

 

Έτσι αξιοποιούμε στην ΠΟΦΕΕ τη δυνατότητα των ΜΜΕ που μας προσκαλούν.

Την 22/9/2020 στο OPEN TV:

Εμμέσως πλην σαφώς αναδείξαμε το μήνυμα του προέδρου που ανακοίνωσε προχθές στην ηλεκτρονική ομάδα των ενώσεων της ομοσπονδίας, με τον Διοικητή και τους υπουργούς απο την πρώτη στιγμή πριν ακόμη τα ακραία φαινόμενα και ο τυφώνας αφήσει πίσω του όλα όσα είδαμε χωρίς να κάνει διάκριση και στα Λογιστικά Γραφεία με τους συναδέλφους να μην μπορούν όχι μόνο να σκεφτούν προθεσμίες και δηλώσεις, αλλά και να μετρούν τις πληγές τους.

Και βέβαια “γέφυρα” για να μεταφέρω on line το μήνυμα του Γιώργου Παπαδημητρίου, και της πολύπαθης Καρδίτσας.

Ευκαιρίας δοθείσης, ( καλό ερώτημα του φίλου Παυλόπουλου) έγινε λόγος και για το ανέφικτο της 24ωρης προθεσμίας για την προαναγγελία του 40% για την τηλεργασία (με ποινή σε αντίθετη περίπτωση 3.000 ευρώ),

που μου “σφύριξε” στη διάρκεια της ολιγόλεπτης παρουσίας μου στο πάνελ, ο “Αττικάρχης” Δημήτρης Τσαμόπουλος. Αυτά με αγάπη!

Υ.Γ. Μόλις τώρα πήρα ένα μήνυμα απο το Υπουργείο, ότι η 24ωρη προθεσμία δεν εχει να κάνει με αυστηρή πρόνοια απο άποψη εργασιακού δικαίου, αλλά με τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα στα καλπάζοντα κρούσματα στη Αττική και στις ΜΕΘ, με τους υγειονομολόγους να λένε “εδώ και τώρα”.

Το βίντεο: