Γιώργος Χριστόπουλος: πρόσκληση στο δωρεάν επίκαιρο φορολογικό πανόραμα Δευτέρα 3 Απρίλιου 2023

Το ημερολόγιο ενός φοροτεχνικού

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το ημερολόγιο ενός φοροτεχνικού σήμερα θα σας κάνει μία τιμητική πρόσκληση.

Με συνέπεια στην επιμονή για ενημέρωση, επιστρέφουμε και φέτος και με τα e- book συγγραφικά μας  Βοηθήματα και βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων για να βρουν αυτά που θέλουν στην πράξη για τις φετινές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος.

Και στα φετινά  ebook βοηθήματα  θα διαπιστώσετε αυτό που θεωρούμε «κλειδί» στην παρουσίαση με  «το πιο πρακτικά δεν γίνεται». Κυρίως όμως μέσα από 16 ολοκληρωμένες ασκήσεις – παραδείγματα και τους 5 χρηστικούς οδηγούς, πάνω σε όλα τα έντυπα, οι συνάδελφοι  λύνουν κάθε απορία και βρίσκουν αυτά που θέλουν. Τιμώντας την εμπιστοσύνη σας,  σκεφθήκαμε το παρακάτω ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακό σεμινάριο την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, σε συνεργασία με τον έγκριτο κόμβο taxheaven.  Με την παρούσα πρόσκληση, κόμβος και εγώ θα θεωρήσουμε τιμή να το παρακολουθήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε τα επίκαιρα ζητήματα λίγο πριν ανοίξει η αυλαία των δηλώσεων. Η παρακολούθηση θα γίνει από  το κανάλι YouTube του  taxheaven:  https://www.youtube.com/user/TheTaxheaven.

Δείτε πιο κάτω τις λεπτομέρειες.

Δείτε τη μαγνητοσκόπηση εδώ:

 

Μη χάσετε το e – book : 

 

 

* Ο Γιώργος Δ. Χριστόπουλος είναι Φοροτεχνικός – οικονομολόγος με συγγραφική και διδακτική εμπειρία.  Εκπρόσωπος τύπου και δημοσίων σχέσεων της ΠΟΦΕΕ, υπεύθυνος της επιστημονικής ομάδας της ΕΦΕΕΑ, φοροτεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, επιστημονικός συνεργάτης του Taxheaven, μέλος της «mental Group  Γ. Χριστόπουλος και Συνεργάτες», τ. καθηγητής ΤΕΙ.

e-mail: g.christopoulos@mental.gr